Montage poort

Uiteraard verzorgen wij ook de montage van uw houten inrijpoort. Of dit nu een looppoortje is of een prefab schuifpoort, voor ons is geen klus te klein of te groot. Afhankelijk van de situatie kunnen wij de hele poort in 1 dag voor je plaatsen.

Prefab montage

Bij prefab montage wordt in de ochtend eerst een funderingssleuf gegraven. Vervolgens wordt er op de juiste hoogte steltegels in deze sleuf gelegd en met de laser op de juiste diepte gecontroleerd. Daarna kan de poort met een kraan geplaatst worden. Als het funderingswerk correct is uitgevoerd, staat de poort direct waterpas en hoeft er niet meer gesteld te worden. De sleuf wordt weer gevuld met grond, zand en daarna wordt het straat werk netjes teruggelegd. De inrijpoort is volledig voorgeprogrammeerd en zogeheten ‘stekkerklaar’. En dat allemaal in één dag.

Traditionele montage

Er zijn situaties die niet geschikt zijn om het prefab-systeem toe te passen. We kunnen dan uiteraard op de traditionele manier de poort monteren. In dat geval storten we eerst een fundering. Na enige dagen van uitharden kan daarna de poort geplaatst worden, of worden er eerst kolommen opgemetseld. Het nadeel hiervan is dat we afhankelijk zijn van weersomstandigheden en meerdere dagen bij u bezig zijn. De entree is gedurende die tijd bezet.

Neem contact met ons op

Wij verzorgen graag de montage van uw houten inrijpoort. Neem daarom contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij  fantastische kwaliteit en 100% maatwerk bieden.

montage houten inrijpoort
montage prefab poort
montage houten poort

Neem contact op met een specialist