Houten inrijpoorten

Een houten inrijpoort is een lust voor het oog en het houdt ongewenst bezoek op afstand. Bij Houteninrijpoort.nl beschikken we over verschillende inrijpoorten, wat steeds populairder wordt in Nederland. Deze poorten worden op een ambachtelijke manier en met veel vakkennis geproduceerd. Bekijk ons assortiment hieronder.

Houten looppoorten

Dubbele draaipoort

Waarom een inrijpoort van hout?

Houten inrijpoorten hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Dit zorgt voor een warm welkom wanneer je bezoek ontvangt. Dit is zeker het geval wanneer de poort aansluit bij de omgeving rondom het huis. Naast het uiterlijk is de inrijpoort ook nog eens erg functioneel. Het dikke, kwalitatieve hout zorgt er namelijk voor dat ongewenst bezoek niet zomaar bij de voordeur staat.  

De verschillende materialen

Naast het feit dat onze houten inrijpoorten allemaal op maat worden gemaakt beschikken we ook nog eens over diverse materialen waar je uit kunt kiezen. Zo beschikken wij over houten inrijpoorten van de volgende materialen:

Afrikaans padoek

Afrikaans Padoek is het type hout dat uitermate geschikt is om houten inrijpoorten van te maken. Dit komt doordat het hout nauwelijks krimpt en goed te verlijmen is. Daarnaast beschikt Afrikaans padoek over een mooie tekening die bij vergrijzing erg mooi tot zijn recht komt.

Afrikaans Padouk

Afrormosia

Afrormosia is een harde houtsoort met een goudbruine kleur. Dit type hout heeft een zeer fijne nerfstructuur en is afkomstig uit het tropische regenwoud van Midden- en West- Afrika. Het kernhout is van een zeer harde structuur.

Afromosia

Gegrond Sapeli

Sapeli wordt vaak toegepast bij kozijnen en deuren. De kleur van het hout varieert sterk. Hierdoor is deze alleen te gebruiken voor delen van de poort die worden afgelakt. Het Sapelli hout weegt weinig en door de geringe werken is Sapelli erg geschikt om houten poorten van te maken. 

Gegrond Sapeli

Een houten inrijpoort bestellen

Wilt u opvallen met een houten inrijpoort op maat? Vraag dan bij ons een offerte aan. Indien u nog vragen heeft of advies wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

Neem contact op met onze specialist