Overige poorten

Stalen poorten

Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het bouwen van stalen poorten. Dankzij al onze ervaring zijn de poorten steevast van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. Al tijdens het ontwerp houden wij rekening met uw wensen. Zo krijgt u altijd een poort die helemaal bij uw smaak past.  Of u nu kiest voor een handgesmede toegangspoort of juist een strak design, bij Pako Rhenen heeft u vele mogelijkheden.

Materiaal

De stalen poort wordt gemaakt met staal van hoogwaardige kwaliteit. Bij Pako Rhenen worden alleen van de beste materialen stalen poorten geproduceerd. U kunt hierbij kiezen uit verschillende maten staal. Daarmee maken wij voor u een mooie, robuuste- of juist een strakke, stalen poort. Daarbij heeft u bij een spijlen poort de keuze uit hol of massief materiaal. Ook handgesmede stalen poorten behoren tot de mogelijkheden.

Behandeling

Om een lange levensduur te kunnen garanderen, past Pako een optimale verzinking toe. Dit zorgt voor een perfecte onderlaag. Vervolgens wordt de stalen poort nabewerkt zodat er een mooi resultaat na de coating ontstaat. De poort kan in diverse soorten coatings worden uitgevoerd. Van een structuurcoating tot een glanzende toplaag, u kunt de keuze maken!

Bediening van uw stalen poort

Uw poort kan kan handmatig of geautomatiseerd bediend worden. Er zijn veel mogelijkheden van zowel bovengrondse- als ondergrondse motoren. Bovendien bieden wij een brede keuze aan bedieningsmogelijkheden.

Advies

Onze adviseurs helpen u graag bij al uw wensen en eisen. Met vele jaren aan ervaring geven wij altijd een passend advies. Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom. Het is ook mogelijk om op locatie een afspraak te maken!

Neem contact op met een specialist