Een houten poort voor uw oprit

U rijdt met uw auto terug naar huis en de houten poort voor uw oprit opent alsof het “welkom thuis” wil zeggen. Het prachtige materiaal en de statige uitstraling maken het een sieraad voor uw huis. Eenmaal geparkeerd sluit de poort zich weer, waardoor het een veilige barrière om uw bezittingen vormt. Tevreden kijkt u nog eens achterom, terwijl u uw voordeur opent. Thuiskomen voelde nog nooit zo goed.

Zo werkt een houten poort op de oprit

Een poort voor uw oprit kan op verschillende manieren worden aangedreven. Zo kunt u kiezen om de poort te openen door middel van een motor of handmatig. Doordat hout een van nature zwaar materiaal is, wordt vaak gekozen om de werking van de houten poort bij de oprit te automatiseren. Dat heeft als bijkomend voordeel dat u niet uit uw auto hoeft te komen om de poort te openen. U kunt uw poort uitrusten met een:

  • Beldrukker
  • Toetscodepaneel
  • (Video-)Intercom
  • Vingerafdrukscanner
  • GSM-module

Uiteraard kiest u de technische mogelijkheden die het beste bij u passen.

Houten inrijpoort voor de oprit

Oprit poort in verschillende houtsoorten

Bij houteninrijpoort.nl bouwen we onze poorten bij de oprit uit drie verschillende houtsoorten. Deze zijn:

  1. Padoek
  2. Afrormosia
  3. Gegrond Sapeli

Alle drie de soorten hout zijn zogenoemd “hardhout” en zeer duurzaam. Na 25 jaar in contact te zijn geweest met de grond, is het hout nog steeds goed.

Montage van de houten poort op uw oprit

Uiteraard plaatsen wij de houten poort ook bij u op de oprit. Dit kan allemaal in één dag geregeld zijn, zodat uw oprit zo kort mogelijk bezet is. Dit is inclusief het eventueel installeren van een automatiseringssysteem. Wij leveren de poort dus “stekkerklaar” op. Genieten van uw houten poort op uw oprit begint dus direct. Als u meer informatie zoekt over de montage van de poort, kunt u terecht op onze montagepagina.

houten inrijpoort

Een houten opritpoort op maat

Er zijn veel verschillende standaardpoorten die u bij ons kunt laten maken. Een grote selectie van deze poorten kunt u vinden op onze houten inrijpoorten pagina. Als u liever een unieke poort bij de oprit wilt, vraagt u dan een offerte aan. We kunnen dan samen tot een uniek en prachtige ontwerp komen met exact de juiste uitstraling. Neem in dat geval contact met ons op.